Apartament NOU de vanzare 2 camere 60mp parter balcon Selimbar Sibiu
# 106378 • Vizualizări: 197 • 2 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 12:25, 01.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 68.800 €
  • Suprafața utilă 60
  • An construcție 2023
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Redeschidem ofertele imobiliare cu o super promoție: COMISION 0% la cumpărarea proprietății noastre!
Pe lista de azi avem un nou apartament cu 2 camere, situat în zona selectă a Selimbarului din Sibiu. Suprafața utilă a imobilului este de 60 mp, cu o construcție de 72 mp și o compartimentare total decomandată.

Apartamentul se află la parterul dintr-un bloc înalt de P+2E+ER. Imobilul este nemobilat și neutilat, deci doritorii isi pot pune amprenta personala in amenajarea acestuia. Cu toate acestea, apartamentul are toate cele necesare: baie, balcon și o debara care poate fi transformată în dressing pentru toate hainele. Totuși, beneficiezi de curent electric, apa, canalizare, gaz, CATV și fibră optică, precum și de instalația de încălzire prin termoficare, centrala proprie și calorifere.

Apartamentul este la stadiul "la alb", ceea ce înseamnă că ai deja uşa metalică la intrare, tamplărie din PVC alb, instalatie de incalzire cu centrala in condensatie si calorifere din otel, gaz, curent, apa-canal, inclusiv bransamentele, plus o mulțime de alte facilități de top. Deși nu-ți oferim un spațiu comun pentru terapie, blocul nostru dispune de izolație la exterior și este izolat termic (vară sau iarnă, te vei simți mai eficient termic!). Peretele interior fiind din caramida porotherm gletuiti și zugravit în alb, izolaţia termica cu polistiren de fatada de 10 cm, EPS 80, casa scării și exteriorul blocului finisat “la cheie”, toate acestea fiind amenajate cu locuri de parcare bine trasate și marcate (1 loc pentru fiecare apartament este inclus în preț).

Mai mult decât atât, e super convenabil să te muți aici, doar la 5 minute de parcarea Carrefour - Auchan - Shopping City Sibiu! Nu se aude niciun zgomot al orașului în liniștea asta zen, iar totul este atât de sigur încât poți dormi cu ușa deschisă. Suntem bucuroși să îți oferim un tur de vizionare pentru a confirma toate declarațiile noastre uimitoare. Nu ezita să ne contactezi!
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu