Garsoniera mobilata modern de 49 mp in Selimbar judetul Sibiu
# 45160 • Vizualizări: 41 • 1 cameră
Detalii apartament
  • Adăugat la: 20:23, 20.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 42.990 €
  • Suprafața utilă 42
  • An construcție 2009
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Garsoniera decomandata de vanzare in Selimbar judetul Sibiu desfasurata pe o suprafata ampla de 42 mp utili situata la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 3 etaje construit in anul 2009 situat intr-o zona linistita aproape de punctele de interes public precum scoli gradinite magazine farmacii restaurante centru comercial la doar 3 minute distanta garsoniera detine si un loc de parcare propriu in fata blocului.

COMPARTIMENTARE:

Garsoniera este in ton cu toate trendurile in materie de design interior si exterior conceputa pentru a scoate in evidenta rafinamentul si bunul gust omniprezent in interior dat prin elementele simple de design foarte bine gandite si organizate.
Iata cum un proiect gandit in detaliu pentru ca fiecare functiune sa fie bine pus in valoare si sa comunice coerent cu celelalte zone ale imobilului care pot aduce beneficii pentru dumneavoastra.
Garsoniera este decomandata compartimentata astfel: la intrare un hol generos cu spatiu pentru depozitare living spatios cu acces pe un balcon inchis de 4 metri liniari bucatarie mobilata si utilata cu acces pe cel de al doilea balcon de 4 metri liniari unde este si o camara pentru depozitare baie luminoasa cu mobila facuta la comanda cada si geam de aerisire.

DOTARI SI IMBUNATATIRI:

Mobila facuta la comanda special pentru acest imobil
Utilat cu: aragaz frigider masina de spalat tv
Gresie faianta parchet tapet
Usa securizata la intrare din metal
Geamuri termopan cu tamplarie PVC
Centrala termica cu calorifere din otel
Balcon inchis cu tamplarie PVC

Valoarea imobilului este de 42.990 Euro putin negociabil.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P4958 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu