Modern si disponibil imediat apartament 3 camere 2 parcari si lift
# 117897 • Vizualizări: 77 • 3 camere
Detalii apartament
  • Adăugat la: 15:52, 21.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 116.990 €
  • Suprafața utilă 67
  • An construcție 2015
  • Etaj 5
  • Compartimentare Decomandat
Descriere apartament
Apartament modern cu 3 camere decomandate, baie, 2 locuri de parcare private, dispunere cardinala est-vest, balcon, in zona Doamna Stanca din Sibiu.
Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere, amplasat la etajul 5 intr-un imobil cu 5 etaje, dotat cu lift. Are o suprafata construita de 92 mp si suprafata utila de 67 mp.

Apartamentul este compartimentat decomandat, complet mobilat si utilat, compus din: living spatios cu bucatarie open space, doua dormitoare, balcon cu suprafata de 12 mp, o baie mare cu cada si geam de aerisire. Din cele doua locuri de parcare doar unul este inscris pe acte.
Apartamentul beneficiaza de finisaje moderne cu parchet, gresie, geamuri termopan cu tamplarie PVC de foarte buna calitate.

Cladirea in care se afla amplasat acest apartament este de tip bloc, construit in anul 2015 si beneficiaza de lift modern.
Structura imobilului este realizata din beton si zidarie din caramida, izolat termic, iar incalzirea apartamentului se realizeaza prin centrala proprie si calorifere.

Zona in care este amplasat acest apartament este una foarte bine cotata pe piata imobiliara, oferind locatarilor numeroase beneficii si acces facil catre numeroase obiective de interes public precum: magazine, restaurante, institutii bancare si numeroase locuri de munca din zona Shopping City.

Utilitati si dotari:
~ Bucatarie: mobilata si utilata;
~ Mobilat: complet;
~ Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica;
~ Izolatii: exterior, bloc izolat termic;
~ Usi interioare: celulare;
~ Contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric, contorizare separata;
~ Caracteristici bloc: interfon, lift.

Finisajele interioare:
~ Pereti: vopsea lavabila, faianta;
~ Podele: parchet, gresie;
~ Finisaj: finisat;
~ Geamuri: pvc, termopan;
~ Usa intrare: metal.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18105

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18105

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

██████░░████░░█████░░░████░░░████░░░░█████░░░████░░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██████░█████░░██░░██░██░░██░░░█████░░██░░██░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██░░██░█████░░░████░░░████░██░██░░██░░████░░
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu