Penthouse de vanzare cu 3 camere 104 mp in Selimbar Comision Zero
# 47439 • Vizualizări: 28 • 4 sau mai multe
Detalii apartament
  • Adăugat la: 17:55, 13.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 62.000 €
  • Suprafața utilă 104
  • An construcție 2016
  • Etaj 3
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere apartament
Apartament cu 3 camere semidecomandat tip Penthouse de vanzare in Selimbar judetul Sibiu situat la etajul 3 al unui imobil constructie noua 2016 ce dispune de parcari proprii si doar 2 apartamente pe nivel.

Locuinta este foarte spatiosa iar cei 104 mp utili sunt compusi din:

living de 36 mp cu iesire atat in balcon cat si in terasa
dormitor de 13 mp cu baie proprie
dormitor de 13 mp cu iesire in terasa de 12 mp
bucatarie de 9 mp cu acces in terasa
baie spatioasa de 6 mp
hol de 19 mp cu loc de pantofar
terasa de 45 mp

Acesta se preda la stadiul de alb sau optional se poate opta pentru achizitionarea acestuia finisat la cheie la stadiul de alb apartamentul dispune de tamplarie marca Rehau 2 foi de sticla si 5 camere centrala termica pe gaz cu calorifere din otel pereti tencuiti gletuiti si 2 straturi de lavabila sape elicopterizate instalatii electrice si sanitare izolatie termica si fonica exterioara usa metalica la intrare si contoare montate.

Peretii exteriori si interiori de compartimentare sunt realizati din zidarie de caramida Porotherm terasele si balcoanele sunt prevazute cu balustrade metalice si hidroizolatii zugraveala exterioara este realizata din lavabila structurata usa din PVC la intrarea in imobil interfon iar acoperisul este cu tabla.

Regimul de inaltime scazut de 2 nivele + etaj retras fac ca proprietarii apartamentelor din bloc sa se bucure de liniste si intimitate iar strada pe care este pozitionat imobilul este in curs de amenajare si foarte aproape de mijloacele de transport in comun.

Apartamentul dispune de un loc de parcare inscriptionat si delimitat inclus in pret

Valoarea apartamentului este de 62000 euro la stadiul de alb se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa. Comision 0.TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5144 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu